Tämän palautelomakkeen kautta voit lähettää vapaamuotoista palautetta koskien sivustoa ja sen sisältöä. Toki muitakin aiheita koskevat yhteydenotot ovat sallittuja!

Nimi
Sähköpostiosoite
Palaute
 Lähetä   Sulje 

Lähetetään palautetta...

Kiitos antamastasi palautteesta! Palaute luetaan mahdollisimman pian ja siihen vastataan tarvittaessa.

Selaimessasi ei ole JavaScript-tuki päällä! Siitä syystä suurin osa sivustosta ei ole toiminnassa. Salli JavaScript selaimesi asetuksista, mikäli haluat käyttää sivustoa täysipainoisesti.

Kolme uusinta postausta

Uudet kiilahihnat
26.8.2009

Keväistä luontoa
11.7.2009

Kevään kynnyksellä
11.7.2009

Viimeksi päivitetty

Postaukset 26.8.2009, kuvat 5.9.2009

Statistiikka

Yhteensä 128 kuvaa 17 postauksessa

Photoblog
Gallerian, blogin ja kotisivujen risteytys...

Nyt myös kuvia voi kommentoida! Rohkeasti kirjoittelemaan ajatuksia esille.

Ja tämän hybridin koodaaja / ylläpitäjä on 23-vuotias ohjelmistotekniikan opiskelija Keski-Suomesta, jonka harrastuksiin kuuluu kaikenlaisen tietokoneella puuhastelun lisäksi muun muassa valokuvaus. Edellä mainitun harrastuksen tuotoksia tämä sivusto suurimmaksi osaksi pitää siis sisällään.

Jonkinlaiseksi harrastukseksi voisi nykyisin mainita myös auton, jonka hankin kevään aikana. Myös autosta löytyy gallerian puolelta nippu kuvia sekä blogimerkintöjä, mitä milloinkin on tullut auton kanssa puuhailtua. Muita aiheita ovat luonto, eläimet sekä kaupunkinäkymät.

Kaikenlainen palaute ja kommentointi on tervetullutta. Näitä varten sivustolta löytyy vieraskirja, palautelomake henkilökohtaisempaa tai teknisiä asioita koskevia palautteita varten sekä blogipostausten ja kuvien yhteydessä olevat kommenttimahdollisuudet.

Internet Explorer-selainta ei ole täysin tuettu. IE siirtyy tuen piiriin siinä vaiheessa kun se alkaa toimimaan muiden selainten tavoin.

7.7.2009
- Mika

Username:

Password:

laskuri